Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 
VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz » poradna / diskuze

Poradna / diskuze 

Návrat zpět do sekce Pro autoškoly


Jak vybírat autoškolu.



 
  • Od: Pavel Jeslínek ( ) Jak vybírat autoškolu.
    Zdravím všechny, kteří si chtějí udělat řidičský průkaz.
    Nejlépe funguje ústní reklama. Nenechte na sebe křičet a poslouchejte učitele. Je hodně autoškol, které se podbízejí nízkou cenou, což mnohdy skrývá nějaký ten háček. Pozor na autoškoly, které pomlouvají konkurenci, to se prosím nedělá. Jestli mi někdo nabízí kurz něco málo přes 6000 Kč, tak také pozor. Pokud vezmete v potaz, že musíte mít 28 hodin (1h = 45 min)praktického výcviku (nelze méně a pokud Vám bude někdo tvrdit, že to jde, tak je to lež), minimálně 12 h teorie, že existuje něco jako spotřeba pohoných hmot, nutná údržba vozidla a další platby za OSVČ, že by jste měli podle mne najet 500 - 650 km, tak se dostáváme na částku kolem 8000 Kč.
    Slušná autoškola Vás vezme na rychlostní komunikaci, kde si vyzkoušíte jet aspoň 110 km/h. 130 km je problém, protože cedule na střeše auta je konstruována do 110 km/h.
    Dále musíte dostat průkazku na jízdy, do které jsou Vám jízdy zaznamenávány. Pokud ji nedostanete, je zde zase místo pro podvod. Průkazku odevzdáte na konci kurzu.
    Délka kurzu nesmí být delší než 18 měsíců.

    Pokud budete mít někdo nějaký dotaz, ptejte se.
    Přeji mnoho šťastných kilometrů.

    REAGOVAT
    Vloženo 15. března 2013 (20:11) uživatelem Pavel Jeslínek ( ) z IP adresy 77.104.XXX.X
    Tento příspěvek vložila Autoškola Jeslínek, Kraslice


Ostatní příspěvky v diskuzi:

Na této stránce je zobrazen příspěvek Jak vybírat autoškolu. v Diskuzi/Poradně na webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.CZ. Můžete se podívat i na ostatní příspěvky v Diskuzi nebo rovnou založit nové téma.

Navigace: