Od: JohnŠmejd Příspěvek vložený ke konkrétní autoškole - Autoškola Dvoran, Frýdlant nad Ostravicí
Dle mého je to šmejd, který z lidi tahá peníze za kondiční jízdy a opravné zkoušky. Přešel jsem k němu z jiné Autoškoly a on mi řekl že mi stači jedna jízda(za 600kč) a pak mužu na zkoušky(za 800kč), zkoušku jsem neudělal(chybu jsem neudělal ale podle mě byl s tím komisařem domluveny). Poté řekl že bych potřeboval minimalně 3 jízdy a pak na zkoušku, kterou jsem opět podle slov komisaře neudělal(stalo mě to 2600) poté mi nabizel další jízdy ale to už sem raději přešel jinde.
Od: Jaroslav Dvoran (
)RE: Šmejd Dobrý den, musím reagovat na tento nepravdivý příspěvek. Za celou dobu, kterou autoškolu provozuji(8 let) jsem měl asi 40 tzv. převodu, kdy žák přešel z jiné autoškoly a u mě dodělal autoškolu a nikdy se mi nestalo, že by někdo z těchto převodů po neúspěšné zkoušce někam jinam přešel, natož nějaký John(Jan) (John.pan@seznam.cz), který psal výše uvedený příspěvek. Žádný takový člověk u mě autoškolu nikdy nedělal a je to pouze vymyšlený příspěvek s cílem poškodit autoškolu. Za vysokou kvalitou výuky a výcviky učitelů v autoškole si stojím a je vidět, že asi někomu z konkurence nebo okolí ležíme tzv. pěkně v žaludku..
Pěkný den
J.Dvoran